Oferta lunii
Oferta Speciala Parchet Septembrie 2015 | Casa Bambus

Oferta Speciala Parchet Septembrie 2015 | Casa Bambus

Denumire Specificatie Pret/mp fara TVA Moneda PARCHET MASIV NEFINISAT       ...
Cataloage produse
oferta
catalog
casabambus
parchet masiv
distributie

Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra va aratam 10 motive pentru a alege un parchet stratificat in locul unui parchet laminat

Cititi si ghid de cumparare parchet stratificat, ce este parchetul stratificat si unelte pentru montare.

1. Parchetul din lemn stratificat este natural pe cand cel laminat este facut din aschii de lemn si rasini sintetice presate.

2. Stratul de uzura al parchetului stratificat are o grosime de cel putin 3,5 mm de lemn dur finisat cu 5 straturi de lac ecologic intarit la uscare UV si poate suporta refinisari.

3. Parchetul laminat are un strat de uzura de aproximativ 1mm si nu se poate reconditiona. Costurile de inlocuire si montaj anuleaza avntajul initial al pretului de achizitie.

4. Parchetul triplustratificat poate fi oricand refinisat si i se poate schimba aspectul, poate fi baituit, lacuit, antichizat.

5. Parchetul laminat va ramane la imaginea sa initiala pana cand hartia imprimata cu modelul lemnului se va lua dupa care este recomandat sa se schimbe.

6. In cazul in care apar zgarieturi adanci, amprentari si alte defectiuni vizibile parchetul stratificat poate fi refinisat si revine la aspectul initial.

7. Un alt atu al parchetului triplustratificat este grosimea de 14 mm fata de 12 mm la parchetul laminat.

8. Izolarea termica si fonica este superioara in cazul parchetului triplustratificat.

9. In ceea ce priveste usurinta la montaj ambele produse sunt disponibile in varianta dubli clik

10. pentru o mai buna fixare si sporirea calitatii instalatiei parchetul triplustratificat poate fi lipit de sapa ceea ce ofera un avantaj in cazul podelelor cu incalzire prin pardoseala.

 

Ce este si procedeul de fabricare

 

Ok, bugetul dvs. nu permite optarea pentru parchet masiv, dar nici nu vreti sa picati in capcana parchetului laminat. Exista intotdeauna solutii de compromis. Una din acestea se numeste parchet stratificatUn model de parchet stratificat bine facut, chiar daca nu are rezistenta in timp a celui din lemn masiv, poate pacali ochiul... cel putin o perioada. Mai exact, vorbim de parchetul stratificat in acele cazuri in care parchetul se compune din 2 sau 3 straturi din lemn, asamblate industrial, in care stratul aflat la suprafata (cel vizibil) este din lemn de esenta nobila. Stratul din mijloc este de tip panel sau placaj. Grosimea stratului principal variaza intre 2 si 11 mm, in functie de clasa de calitate. Bineinteles, veti alege o clasa de calitate tinand cont de necesitatile practice, si anume de traficul pe care parchetul va trebui sa il suporte de-a lungul anilor.

Parchet stratificat. Motive care stau la baza alegerii ofertei noastre de parchet stratificat

Daca aveti inclinatii eco, un model de parchet stratificat va va mai linisti si constiinta. In procesul de realizare al parchetului stratificat se consuma mult mai putin lemn decat in cazul parchetului masiv. Sau, daca nu aveti ani pentru un parchet masiv de esenta nobila, puteti alege unul stratificat. La noi veti gasi oricum toate tipurile de parchet, astfel incat sa va incadrati si in buget si sa fie si ce ati visat intotdeauna.

Parchet stratificat Stejar Satinat Alto

 Stejar Satinat Alto

Stejar Topia

Stejar Topia

Stejar Perlat Tradit...

Stejar Perlat Traditional

Stejar Topaz

Parchet stratificat Stejar Topaz

Stejar Carmen Nr 2

Parchet stratificat Stejar Carmen Nr 2

Stejar Carmen Nr 5

Parchet stratificat Stejar Carmen Nr 5

Stejar Carmen Nr 8

Parchet stratificat  Stejar Carmen Nr 8