Oferta lunii
Oferta Speciala Parchet Septembrie 2015 | Casa Bambus

Oferta Speciala Parchet Septembrie 2015 | Casa Bambus

Denumire Specificatie Pret/mp fara TVA Moneda PARCHET MASIV NEFINISAT       ...
Cataloage produse
oferta
catalog
casabambus
parchet masiv
distributie

Parchet masiv: Pasi montare

Montarea parchetului masiv a devenit o operatiune pe care din ce in ce mai multi oameni o incearca singuri. In special pentru ca cele mai recente tipuri de parchet au sisteme de imbinare foarte simple. Parchet masiv ramane mai greu de abordat pentru ca tehnica de montare este prin prindere in cuie pe grinzi traverse. Parchetul clasic este mult mai rezistent si de aceea intreaga lucrare merita, desi investitiile sunt mai mari. 

Cititi si despre parchet masiv.

 Iata care sunt etapele de montare pentru parchet masiv

pasul 1

1. Grinzile si traversele destinate sustinerii parchetului trebuie sa formeze o grila pe podea. Grinzile se fixeaza in zidarie intr-o parte si alta a incaperii sau se fixeaza pe sapa. Pentru a putea crea o bariera fonica si pentru a evita zgomotele ulterioare, se monteaza pe grinzi in locurile prin care trec traversele benzi de pluta sau cauciuc. Acestea vor amortiza zgomotele de impact dintre traverse si grinzi.

pasul 2

 2. Peste grinzi se monteaza prinse in cuie traversele ale caror dimensiuni se aleg in functie de greutatea pe care va trebui sa o sustina. Distanta intre traverse trebuie calculata in asa fel incat sa fie invers proportionale cu grosimea parchetului pentru a evita curbarea acestuia in urma traficului. 

pasul 3

3. Parchetul masiv are tot sistem nut si feder pentru imbinarea placilor intre ele dar fixarea acestuia se face in cuie. Prima lamela se prinde batandu-se cuiul in ea. Cuiele se bat in fiecare punct in care placa de parchet intalneste traversa. Cuiele de la umtaorele lamele se bat intr-oparte si oblic. Ele se pot bate pe nut (se aleg cuie cu floare) sau pe felder (in acest caz se folosesc cuie fara floare sau cu floare mica), important este ca ele sa fie batute piezis, intr-o parte, pentru a prinde nutul sau felderul cu tot cu placa de traversa. 

pasul 4

4. Pentru lemnul masiv se slefuieste parchetul cu un utilaj adecvat de trei ori pentru nivelarea suprafetei. Slefuirea se face cu benzi abrazive din ce in ce mai fine. Dupa slefuire se instaleaza plintele si abia poi se fac operatiunile de finisare.

Oferta parchet masiv

Parchet masiv Merbau

Parchet Merbau

Parchet Tauari

Parchet Tauari

Parchet Guatambu

Parchet Guatambu

Parchet Bambus

Parchet Bambus