Oferta lunii
Oferta Speciala Parchet Septembrie 2015 | Casa Bambus

Oferta Speciala Parchet Septembrie 2015 | Casa Bambus

Denumire Specificatie Pret/mp fara TVA Moneda PARCHET MASIV NEFINISAT       ...
Cataloage produse
oferta
catalog
casabambus
parchet masiv
distributie

Vezi modele de adeziv parchet

Adeziv parchet – liantul care asigura stabilitate

Montarea parchetului nu este o operatie atat de usoara precum s-ar crede. Trebuie tinut cont de particularitatile sapei, de umiditate, temperatura mediului ambiant, de modul in care cade lumina etc. In functie de toti acesti factori se vor alege atat parchetul, cat si modelul de adeziv parchet. Pentru ca tocmai modelul de adeziv parchet va fi responsabil pentru asigurarea conditiilor proprii de umiditate si chiar temperatura pentru parchet


Sunt nenumarate tipuri de adezivi pentru parchet, dar majoritatea nu pot lipi parchetul pe beton.

Cei care nu au pregatire in domeniu vor distinge greu diferentele dintre o suprafata pentru parchet pregatita corect si una facuta gresit. Daca pregatirea suprafetei nu este facuta corect atunci proiectul va fi aproape sigur sortit esecului.

Atunci cand incercati sa faceti reparatii pe cont propriutrebuie sa va faceti in prealabil temele si sa aflati care sunt procedeele care vor minimiza probabilitatea unui esec. Lucrarile trebuie facute cu produse corecte si trebuie sa va interesati cum sa faceti proiectul sa dureze cat mai mult.

Incercati intotdeauna sa intelegeti instructiunile producatorului in ceea ce privesete cantitatea de produs  care trebuie aplicata , daca puneti prea mult adeziv, de exemplu poate dura foarte mult pana se usuca corespunzator, iar daca puneti prea putin parchetul nu se va lipi corespunzator. Aisgurati-va ca folositi corect spatula dintata pentru a aplica adezivul.

Tipuri de adeziv parchet:

- adeziv parchet in dispersie

- adeziv parchet cu solvent

 

Adeziv parchet –cele mai cunoscute marci 

Pentru ca la CasaBambus veti gasi si (sau mai ales) modele exotice, va recomandam sa consultati specialistii nostri pentru a alege si modelul de adeziv parchet care se impune. Comercializam cele mai cunoscute si apreciate marci din domeniu (Bostick, Wakol, Loba), fiecare cu o intreaga gama de produse. 

Adeziv parchet – consultanta atenta la detalii

Alegerea nu va fi niciodata una usoara, pentru ca toate produsele noastre sunt la cel mai inalt grad de calitate si se bucura in toata lumea numai de aprecieri pozitive. Pentru clientul nostru tot timpul va prima impresia estetica. Fiecare va alege parchetul care crede ca se potriveste cu locuinta si camera sa. Insa dupa ce clientul si-a ales deja o gama de referinta, specialistii nostri intervin pentru a-l consilia, punandu-i in vedere toate aspectele tehnice de care trebuie sa tina seama pentru ca parchetul sa reziste!