distributie

Pret parchet stejar

Cel mai important avantaj oferit de parchetul din stejar este durata mare de viata a acestuia. Acesta este foarte rezistent si daca este intretinut asa cum trebuie acesta va tine foarte mult. Parchetul din stejar poate fi reconditionat de mai multe ori si cand alegeti montarea unui astfel de parchet in casa va recomandam sa utilizati protectii pentru mobila, evitand zgarierea suprafetei lacuite.

parchet stejarPe langa durabilitate, montajul parchetului de stejar se face usor. Parchetul din lemn de stejar vine in mai multe modele: bradut, sah, tesut, dar poate fi montat si pe forme mai complexe, spre exemplu ca si medalion. Pe langa rezistenta si durabilitate atunci cand alegeti acest tip de parchet va puteti bucura si de aspectul estetic.

Parchetul din lemn masiv este avantajos si din punct de vedere aconomic, chiar daca parchetul din stejar poate fi vazut si ca o investitie costisitoare, daca montati acest tip de parchet intr-o locuinta valoarea acesteia va creste.

Cel mai bun pret pentru parchet stejar

Parchetul din lemn de stejar se intretine usor si este indicat sa folositi solutii speciale pentru parchet pentru a asigura protectia acestuia.

pret parchet stejarIn comparatie cu alte tipuri de lemn, stejarul are variatii de culoare. Pentru plusuri de aspect si estetica, parchetul din stejar poate fi montat in diverse modele, de la foarte simple pana la foarte complexe.

Parchetul din stejar african este originar, asa cum spune si numele sau, din Africa.  Prezinta o nunata aurie si pe ungimea fibrei apar linii fine maro deshis si maro inchis. Este un lemn cu o stabilitate si duritate medie. Acest parchet poate fi folosit ca varianta economica la un decor Iroko. Stejarul african are aceleasi proprietati ca si cel european.

La Casa Bambus va oferim un pret parchet stejar intotdeauna in favoarea dumneavoastra, contraunor produse de o calitate recunoscuta si dovedita ce tinde catre perfectiune.

 

Stejarul este considerat unul dintre cele mai importante tipuri de lemn din padurile germane. Lemnul este foarte cautat si aduce preturi mari.

Albul, albul murdar, de doar cativa centimetri latime, este tipic pentru cheresteaua de stejar. Albul este clar diferentiat de lemn de inima. In functie de tipul si originea stejarului, lemnul poate avea culori variate.

Toate proprietatile necesare pentru lemn sunt de inalta calitate si se gasesc in lemn de stejar: duritate, proprietati de umflare optima si contractie si buna conductivitate termica. Acest stejar este excelent pentru productia de parchet. Stejarul este, de asemenea, foarte versatil si cu efecte spectaculoase ce pot fi realizate cu diferite tratamente de suprafata.

Va rugam sa aruncati o privire la Catalogul nostru. Parchet de stejar in diferite dimensiuni, finisaje si culori si tratamente.

Va putem oferi acest tip de lemn de calitate in 4 clase: Premium, Standard, Rustic si Economy. Texturile tipice de stejar care dau pardoselii un farmec rafinat vor fi o caracteristica a tuturor tipurilor de parchet.

 Premium

Parchetul din stejar premium are foarte multe striatii naturale si un aspect unic si interesant. Luminile caracteristice ale stejarului (asa-numitele raze medulare) sunt, de asemenea, permise, dar variatia culorii este destul de consistenta. Stejarul fara noduri va fi folosit pentru podele de calitate premium.

Standard

Unele noduri mici si mijlocii, ambele cultivate solid si reparate cu umplutura, pot fi gasite in clasa Standard. Sunt posibile si raze medulare atat de tipice pentru stejar. Placile de podea au o culoare naturala si vor fi in mare parte uniforme.

Economic

Panourile de podea "economice" au noduri mici pana la mari, incluzand atat noduri crescute si reparate. Sunt posibile si fisuri, reparate cu umplutura. Fibra de lemn va fi clar vizibila. Latura lunga poate avea un procent mic de striatii. Aceste pardoseli pot fi deosebite prin jocul lor de culori si textura tipica pentru acest tip de lemn.

 

Rustic

Placile de podea rustice vor fi cu noduri mici si mari, uneori reparate cu umplutura neagra. Lemnul poate prezenta fisuri mici pana la mari, de asemenea, cu umplutura neagra. Fisurile sunt posibile si in lemn de inima, precum si in vibratiile proeminente. Raza medulara este foarte evidenta. Latura lunga poate avea un procent mic de alburn. Podelele de tip rustic au o varietate plina de culoare si un farmec rustic natural.

Cinci beneficii ale parchetului din lemn

Unul dintre cele mai populare tipuri de pardoseli se numeste parchet. Este facuta cu o selectie de tipuri diferite si fibre de lemn pentru a crea un aspect de model. Nu exista nicio limita a dimensiunii unui model care poate fi facuta intr-o camera, ceea ce poate duce la mai mult de unul dintre tipurile standard.

Daca sunteti in cautarea de parchet nou, parchetul de stejar poate fi o alegere excelenta. Iata cinci motive pe care vrei sa le consideri acum.

Aspectul ingrijit

Parchetul de lemn masiv are un aspect sofisticat care poate fi schimbat pentru a se potrivi oricarui stil de viata, gust si aspect pe care consumatorii si-l pot dori. Deoarece bucatile de lemn sunt aranjate pentru a crea un model, puteti alege unul care va va atrage si va va aduce camera acolo unde doriti.

 Usor de curatat

Parchetul de lemn este una dintre cele mai bune optiuni atunci cand vine vorba de pastrarea podelelor curate. Rutina de maturat si de stergere va face treaba. Daca exista o scurgere, stergeti-o. Este atat de simplu. Parchetul nu va purta usor petele si nu va absorbi mirosurile.

Durabilitate

Parchetul va fi foarte durabil si va functiona bine pentru utilizarea de zi cu zi; aratand putina uzura in decursul multor ani. Deoarece este fabricat din lemn de esenta tare, parchetul este puternic si adesea ofera o durata lunga de viata, uneori pana la cincizeci de ani, in spatiu.

Modul in care sunt facute placile de lemn, aveti nevoie de un copac serios. Nu este cazul in cazul pardoselilor din lemn construite. Deoarece placile sunt realizate din placaj, placile pot fi facute mult, mult mai mari decat podele din lemn masiv, fara a depasi bugetul.

Se livreaza in aspect de chevron si parchet. Este din ce in ce mai frecventa gasirea de placi din lemn pentru podele din lemn in stiluri de parchet si chevron. Ce este important este faptul ca puteti cumpara placi care au deja stilul dorit finit, permitandu-va sa finalizati o podea detaliata de parchet.

Este usor de instalat. Usor de lucrat si se aseaza rapid, pardoseli din lemn construite. DIY si instalare profesionala. De fapt, exista chiar un sistem de clicuri, care este chiar mai simplu decat pardoselile standard din lemn pentru orice persoana care se preocupa pentru prima data de un proiect de aceasta natura.

 

Nu este foarte scump. Ultimul mare avantaj al podelelor din lemn, dar nu ar putea fi.