Oferta lunii
Oferta Speciala Parchet Septembrie 2015 | Casa Bambus

Oferta Speciala Parchet Septembrie 2015 | Casa Bambus

Denumire Specificatie Pret/mp fara TVA Moneda PARCHET MASIV NEFINISAT       ...
Cataloage produse
oferta
catalog
casabambus
parchet masiv
distributie

Pret parchet stejar

Cel mai important avantaj oferit de parchetul din stejar este durata mare de viata a acestuia. Acesta este foarte rezistent si daca este intretinut asa cum trebuie acesta va tine foarte mult. Parchetul din stejar poate fi reconditionat de mai multe ori si cand alegeti montarea unui astfel de parchet in casa va recomandam sa utilizati protectii pentru mobila, evitand zgarierea suprafetei lacuite.

parchet stejarPe langa durabilitate, montajul parchetului de stejar se face usor. Parchetul din lemn de stejar vine in mai multe modele: bradut, sah, tesut, dar poate fi montat si pe forme mai complexe, spre exemplu ca si medalion. Pe langa rezistenta si durabilitate atunci cand alegeti acest tip de parchet va puteti bucura si de aspectul estetic.

Parchetul din lemn masiv este avantajos si din punct de vedere aconomic, chiar daca parchetul din stejar poate fi vazut si ca o investitie costisitoare, daca montati acest tip de parchet intr-o locuinta valoarea acesteia va creste.

Cel mai bun pret pentru parchet stejar

Parchetul din lemn de stejar se intretine usor si este indicat sa folositi solutii speciale pentru parchet pentru a asigura protectia acestuia.

pret parchet stejarIn comparatie cu alte tipuri de lemn, stejarul are variatii de culoare. Pentru plusuri de aspect si estetica, parchetul din stejar poate fi montat in diverse modele, de la foarte simple pana la foarte complexe.

Parchetul din stejar african este originar, asa cum spune si numele sau, din Africa.  Prezinta o nunata aurie si pe ungimea fibrei apar linii fine maro deshis si maro inchis. Este un lemn cu o stabilitate si duritate medie. Acest parchet poate fi folosit ca varianta economica la un decor Iroko. Stejarul african are aceleasi proprietati ca si cel european.

La Casa Bambus va oferim un pret parchet stejar intotdeauna in favoarea dumneavoastra, contraunor produse de o calitate recunoscuta si dovedita ce tinde catre perfectiune.