Oferta lunii
Oferta Speciala Parchet Septembrie 2015 | Casa Bambus

Oferta Speciala Parchet Septembrie 2015 | Casa Bambus

Denumire Specificatie Pret/mp fara TVA Moneda PARCHET MASIV NEFINISAT       ...
Cataloage produse
oferta
catalog
casabambus
parchet masiv
distributie

Parchet stejar

Stejarul este un lemn foarte cautat in domeniu parchetului si modelele de parchet stejar sunt nenumarate, dar este bine de stiut ca atunci cand alegeti oricare dintre aceste modele de parchet vor avea o serie de avantaje insa pot avea si o serie de aspecte care sa fie mai putin convenabile.

parchet stejarVa recomandam sa analizati atent ofertele de parchet stejar inainte de a va hotari asupra modelului pe care doriti sa il cumparati.

Daca vorbim de parchet stejar primul avantaj care ar trebui luat in calcul este faptul ca acesta se intretine usro si este usor de curatat. Mizeria si praful nu se vor lipi de parchetul din lemn de stejar la fel de usor cum o vor face pe alte tipuri de parchet.

Parchet din lemn de stejar

In ceea ce priveste aspectul se poate spune ca la parchetul din stejar culoarea se va mentine pentru foarte mult timp si parchetul isi va mentine aspectul de nou si dupa trecerea timpului.

Parchetul din stejar este ideal in cazul persoanelor cu alergii. Un parchet din stejar nu va mentine praful sau alte elemente ce pot agrava alergiile, astfel incat poate fi foarte solicitat de persoane care sufera de astfel de afectiuni.

Modelele de parchet stejar sunt diferite si gama de alegeri este vasta in asa fel incat nu veti fi nevoiti sa ramaneti blocati pe aceeasi culoare de podea comuna, parchetul din stejar fiind diferit de la un model la altul.

Trebuie sa tinem cont si de faptul ca parchetul de stejar este foarte rezistent si ca veti putea pune pe el orice movila doriti fara sa va faceti griji ca va putea crapa.

Un parchet din stejar poate fi refinisat si slefuit de mai multe ori prin urmare aspectul sau poate fi imbunatatit.