distributie

Pentru ca detaliile fac diferenta  trebuie sa acordam atentia cuvenita fiecarui element.

Pardoseala este un element cu rol multiplu in cadrul unei locuinte. Ea are rol atat functional, cat si estetic si prin alegerea noastra trebuie sa gasim varianta optima de satisfacere a ambelor necesitati.

Din punct de vedere functional podeaua este un element de mare importanta, deoarece asigura suportul pentru restul elementelor din incapere. De asemeni, pardoseala este folosita zilnic, fiind supusa unor solicitari mecanice de impact si abraziune, mai mult decat orice alt element din cadrul locuintei.

Din puct de vedere estetic podeaua este un element de o deosebita importanta pentru decorarea casei. Varietatea stilurilor si numeroasele optiuni diferite de piata ne pun uneori in dificultate fiind greu sa hotaram pentru anumite solutii.

Parchetul triplustratificat reprezinta combinatia perfecta dintre parchetul masiv si laminat. Doua sau mai multe straturi de lemn, de esente diferite. Stratul superior, din lemn nobil, permite de regula 3 - 5 raschetari.

Lemnul trebuie sa beneficieze de un climat interior cat mai stabil din pucnt de vedere al temperaturii, fara variatii mari si bruste.