distributie

Pentru ca detaliile fac diferenta in procesul de amenajare a caminului nostru trebuie sa fim atenti la fiecare element. Pardoseala este un element cu rol multiplu pentru o locuinta. Are rol atat functional cat si estetic si prin alegerea noastra trebuie sa gasim varianta optima de satisfacere a ambelor necesitati.

Parchetul masiv este clasic si elegant, natural, cald la atingere si rezistent. Materialul si constructia acestuia fac ca orice interior sa arate elegant. Are stilul sau propriu si un sarm deosebit ce te cucereste de la prima vedere.

In alegerea unui parchet, primul  si cel mai important detaliu este faptul ca lemnul este un material natural. El va avea un decor si o granulatie naturala, micile “defecte” fiind caracteristica naturaletii acestuia. De asemeni, ca orice material natural, lemnul are o variatie naturala a culorii si aspectului, ce il face din ce in ce mai apreciat odata cu trecerea timpului.

Totusi pentru a evolua frumos in timp parchetul are nevoie de un minim de confort. Lemnul trebuie sa beneficieze de un climat interior stabil din punt de vedere termic. Expunerea prelungita la soare poate afecta aspectul lemnului.