distributie

Elementele de fixare pentru parchet sunt reprezentate de diferite profile din aluminiu utilizate la finisajul suprafetelor placate cu podele laminate,  acestea se aplica foarte usor, sunt fabricate din aluminiu si sunt mai usor de manevrat.

Pentru o folosire corespunzatoare va recomandam la montaj sa folositi ciocanul de cauciuc pentru a evita deteriorarea profilului. Acestea se vand la bucata de 90 cm ideale pentru rosturile aparute la pragurile usilor sau de 270 cm pentru rosturi cu o lungime mai mare.

Profilul L pentru diferite colturi care pot sa apara in cazul montajului de pardoseli are 300 de cm. fiecare profil include dibluri, suruburi pe canalul de montaj de pe dosul profilului si apoi se fixeaza in dibluri prin bataia usoara cu un ciocan de cauciuc sau cu mana.

 

Se utilizeaza la zonele de contact dintre doua suprafete de acelasi fel sau diferite. Pentru acoperirea rosturilor de dilatatie care se lasa la montajul parchetului in incaperile mari si foarte mari. Aceste rosturi de dilatatie sunt lasate la montajul parchetului in incaperi de dimensiuni mari. In functie de nevoile dumneavoastra profilele sunt de trecere pentru suprafete la acelasi nivel su cu mici diferente de nivel si profile L pentru colturi.