Despre noi
Oferta lunii
Oferta Speciala Parchet Mai | Casa Bambus

Oferta Speciala Parchet Mai | Casa Bambus

Cataloage produse
oferta
catalog
casabambus
parchet masiv
distributie

Cu o echipa dinamica, cu idei geniale si din dorinta de a oferi mereu ceva nou, Casa Bambus reprezinta un nume in domeniul parchetului, fiind unul din liderii acestui segment pe piata din Romania.

Casa Bambus importa si distribuie parchet din lemn masiv din Asia, America de Sud si Africa, parchet dublu si triplu stratificat din Germania, Italia si Austria, parchet laminat din Germania, usi de interior si exterior din Italia, corpuri de iluminat, mobilier pentru gradina, tapet, precum si alte produse din lemn exotic.

Showroom-urile Casa Bambus reprezinta o invitatie, pt toti cei care le trec pragul, de a admira produsele de o calitate exceptionala, realizate la cel mai inalt nivel, produse ce satisfac si cele mai exigente gusturi.

In decursul celor 6 ani de activitate, Casa Bambus a reusit sa isi dezvolte reteaua de distribuitori, prin intermediul acestora oferind aceleasi servicii si produse de calitate.

Fiecare continent in parte este bine reprezentat de esentele de parchet masiv, iar prin solutiile eficiente si estetice oferite de Casa Bambus, amenajarea fiecarei case devine o adevarata opera de arta.

Wengele, originar din Africa, se incadreaza perfect intr-un décor minimalist, futurist, eclectic, pastrand senzatia de mister pe care o confera "continentul negru".

Din Asia importam teak-ul de Burma, cel mai stabil lemn din lume, esenta ce o recomandam a fi montata in bai, bucatarii, zone cu umiditate. Tot de acolo vine si Merbaul, recomandat acelora care doresc o amenajare clasica, mai sobra, dar "calda" prin proprietatile lemnului.

Una dintre cele mai atractive propuneri pentru pardoseala o reprezinta Tauari, un parchet originar din America de Sud, o esenta similara stejarului European, dar mult mai seducatoare prin paleta cromatica. Esentele importate din America de Sud, in special din Brazilia, confera eleganta, unicitate, noblete, stil si personalitate si, nu de multe ori, lasa impresia ca transmit ceva din vibratia carnavalului de la Rio.

Prin parchetul stratificat importat din Austria, Germania si Italia, clientii Casa Bambus au la dispozitie o gama variata de specificatii si culori. Lamelele prelucrate 1-plank si 3-strips pot fi folosite cu succes in diferite tipuri de amenajari, fiind compatibile inclusiv cu incalzirea prin pardoseala.

Admonter, unul dintre producatorii de top pe piata de parchet stratificat propune esente europene cu diferite finisaje, iar prin termotratarea lemnului, asigura culori naturale, fara a utiliza baituri sau produse pentru colorare.

Pentru cei care nu sunt indiferenti la modul cum amenajeaza o locuinta, Casa Bambus recomanda parchetul stratificat Haro, disponibil intr-o gama variata de culori, finisaje si specificatii. Tot de la Haro importam o colectie impresionanta de parchet laminat, iar Celenio- un compozit din lemn si piatra, este o colectie exclusivista, lansata cu putin timp in urma. Dusumelele stratificate produse de Haro sub denumirea "Manufaktur" sunt realizate din esente de cea mai buna calitate, finisate manual.

Egger- unul dintre furnizorii de parchet laminat, ne pune la dispozitie o paleta cromatica impresionanta, o adevarata provocare pentru arhitecti si designeri.

In paralel, Casa Bambus pune la dispozitia clientilor colectia sa de usi pentru interior si exterior, tapet, mobilier pentru gradina, lustre, lampi, aplice, boiserie, articole speciale si accesorii.

Furnizori italieni de top, precum: Door 2000, Gardesa, Henry Glass, Tiziano Rubini, Trep-Trepiu , Ferrero Legno, ne asigura ca usile pentru interior si exterior pe care le produc, sunt de cea mai buna calitate, sunt ultimele aparitii in domeniu, ne ofera produse exclusiviste, marcate de pasiunea pentru design. Datorita echipei noastre, ce ofera asistenta permanenta, ne asiguram ca usile ce le distribuim pe piata din Romania isi pastreaza timp indelungat forma, culoarea si caracteristicile tehnice. De la usi simple, laminate, pana la usi din lemn masiv sau cristal, furniruite sau imbracate in piele, Casa Bambus va ofera o colectie de elita, produse exclusiviste, proiectate cu grija, in fiecare detaliu.

Casa Bambus vine in intampinarea posesorilor de terase sau gradini cu lemnul pentru exterior- deck-ul cum este denumit de catre furnizorii de specialitate. Acesta este realizat in intregime din lemn masiv, din speciile cele mai dure: itauba, garapa, teak, cumaru, bangkirai si poate fi folosit pt placarea aleilor, pontoanelor, fatadelor, etc.

Pentru a da o nota aparte gradinilor, va oferim, in completarea deck-ului, mobilier pentru gradina, echipa noastra punandu-va la dispozitie idei si propuneri menite sa va ajute in crearea unui "colt de rai".

Senzatia nu poate fi descrisa, trebuie...traita!- acesta este indemnul nostru pentru cei care doresc sa-si amenajeze locuinta intr-un mod armonios, cu materiale naturale, cu ajutorul unei echipe de profesionisti.