distributie

Sunt doua metode prin care putem sa curatam parchetul in asa fel incat sa isi pastreze aspecutl cat mai natural pentru perioade cat mai lungi de timp.

Curatarea uscata se va face in fiecare zi cu un mop plat confectionat di microfibre sau cu un aspirator.

Curatarea umeda va avea loc utilizand un mop plat si un detergent potrivit pentru tipul de finisaj al parchetului.

Curatarea inensiva uscata se va face mecanizat si se va utiliza un monodisc cu aspirare si cu un par special pentru pdoele de lemn. Acest tip de curatare va aduce mai multe avantaje comparaativ cu metoda clasica de raschetare cum ar fi faptul ca nu inlatura stratul nobil de lemn pe care il ar eparchetul si scoate numai mizeria, nu va produce praf si interventia este rapida fara sa intrerupa activitatea curenta care are loc in respectivele spatii.

Toate aceste recomandari se obtin in general de la firmele de pardolsei ce detin toate cunostintele necesare pentru a va da informatiile corecte.

Daca produsele pentru curatare folosite nu sunt cele bune se potr strica podelele si isi pot altera proprietatile initial.

 

Cel mai simplu si cel mai eficient este sa urmati metode profesionale de curatare si de ingijire. Acestea sutn mult mai putin costisitoare si sunt testate pe fiecare domeniu in parte. Curatarea podelelor regulat va prelungi aspectul lor impecabil pe care l-au avut in momentul instalarii.