distributie

Un spatiu in care podeaua arata perfect este un spatiu in care va place sa stati pentur ca va lasa si impresia unui loc sanatos, ingrijit si curat in care sa va simtiti bine. Este destul de iritant sa fiti nevoiti sa va petreceti timpul intr-un loc neingrijit si imbacsit ce pare ca nu a fost atinsi niciodata de produse de curatenie inca din momentul in care a fost instalata podeaua. Este evident ca un loc murdar nu are cum sa creeze sentimente placute. Indiferent ce calitte are o pdoea aceasta isi va pierde aspectul in cazul in care nu va fi ingrijita corespuznator si de aceea trebuie sa sitm cum e indicat sa curatam si sa intetinem podelele penru ca spatiul sa oglindeasca si un business atent la detalii care sa ofere servicii calitative.

Pentru a va fi mai usor vom discuta si despre modul in care vom ingriji diferite tipuri de podea in asa fel incat sa intelegeti ce trebuie sa faceti pentru fiecare tip in pare.

Penru mocheta va recomandam sa utilziati si un sistem profesional de curatare cat mai scuat. Curatarea zilnica se va face prin aspirare utilizand un aspirator care are perii rotative si curatrea inenstiativa ar trebui sa se faca cu un sistem profesional de curatare cum ar fi Carpet Cleaner.

Sistemul se bazeaza si pe utilizarea unui detergent sb forma de pulberi care curata profud pana la suportul mochetei si coate toata mrudaria dintre fibre.

Daca aveti linoleum este indicat sa il curatati in fiecare zi utilizand un mop plat si un detergent neutru ce nu lasa urme. Pentru pete se intervine pe fiacre pata in parte. Pentru a pastra curatenia si pentru a avea grija de podelele profesionale e improtant sa folositi ustnesile precum mopul sau produsele de curatare din game profesionale.

Pentru o intretinere ca la carte se recomanda ca parchetul sa se curete in fiecare zi utilizand un aspirator cu perii pe suprafete complet uscate. Daca trebui sa se elimine petele se va pulveriza apa cada si daca petele sunt rezistente se adauga detergent cu pH neutru ori solutii spray.

 

Nu este nevoie de personal specializat pentru activitatea de intretinere si de curatare.