distributie

Parchetul triplu stratificat este combinatia perfecta dintre parchetul masiv si cel laminat. Are doua sau mai multe straturi din lemn de esente diferite. Stratul superior este din lemn nobil si permite de regula 3-5 raschetari.

Destinatiile principale a parchetului sunt spatiile rezidentiale, el fiind alegerea tuturor ce doresc o ambianta eleganta, calda, naturala. Parchetul, prin unicitatea fiecarei placi, ofera un aer stilat, elegant, oricarui interior. In alegerea unui parchet, primul  si cel mai important detaliu este faptul ca lemnul este un material natural.

Parchetul triplu stratificat are o granulatie naturala, micile defecte fiind caracteristice naturaletii sale.

Lemnul are nevoie de un climat interior stabil atat ca umiditate cat si ca temperatura, si este recomandat sa se  evite variatiile mari si bruste. Expunerea indelungata la lumina solara puternica, poate afecta aspectul lemnului. Nu va recomandam sa utilizati parchet in spatii in care miditatea relativa in aer este mai mare in mod regulat de 70%. De asemeni trebuie avut in vedere faptul ca parchetul este usor de deteriorat accidental  prin zgariere.

 

Suprafata poate primi diverse tratamente care sa evidentieze fibra lemnului, canturile se pot evidentia prin sanfrenare sau culoarea se poate modifica prin baituire.