distributie

Daca v-ati hotarat sa montati parchet triplustratificat in locuinta, va oferim cateva amanunte tehnice pe care trebuie sa le stiti despre aceste produse.

Cititi mai multe despre avantajele parchetului triplu stratificat .

Parchetul triplustratificat are o parte din avantajele celui din lemn masiv dar si cele ale unei suprafete moderne, usor de montat si intretinut, Parchetul triplustratificat are structura compusa din trei straturi: cel superior, de contact si uzura este din lemn nobil si are o grosime de v-5 mm. Stratul din mijloc, de legatura, sporeste rezistenta mecanica si este confectionat din lemn de brad cu o grosime de 7 mm. Stratul de baza are doar 4mm si este compus fin rasinoase. Structura stratificata asigura rezistenta deosebita a produsului. Avand o grosime de 14-15 mm si este la fel de durabil ca parchetul masiv si mult mai usor de montat. Singurul inconvenient prin comparatie cu parchetul din lemn masiv este ca nu se poate reconditiona prin lacuire. Parchetul triplustratificat ofera un bun raport calitate pret si se monteaza cu usurinta fara un ajutor specializat si confera un aspcet elegant al lemnului.

 

Intretinerea este simpla si nu pune probleme. Precautiile sunt legate de o eventuala zgariere a parchetului cu piese de mobilier sau usi. Va recomandam sa acoperiti picioarele mobilei cu protectii de pasla sau cauciuc si sa va asigurati ca usa este mai bine montata si nu atinge parchetul.

Maturati parchetul doar cu perii moi care nu zgarie. Spalarea se face cu o laveta de bumbac inmuiata in detergent si apa calduta.